Românca Society

1. Despre Noi

Societatea Romanca, organizatie non-guvernamentala si non-profit a romanilor din Marea Britanie, a luat nastere in iunie 2005 in scopul de a oferi asistenta si in vederea integrarii sociale a romanilor care traiesc si muncesc in societatea multiculturala britanica. Societatea Romanca functioneaza in regim de voluntariat si se finanteaza prin cotizatiile membrilor, donatii si sponsorizari.

Obiectivul nostru consta in a pastra vii traditiile, cultura si limba romana si in a le face cunoscute in Marea Britanie.

Contributiile (de la membrii societatii) si donatii catre Societatea Romanca sunt binevenite via PayPal ( accepta e-cecuri precum si carti de credit). Donarea se face in siguranta, repede si usor. Va multumim !

Vom realiza aceastea prin diferite activitati sociale pe care ni le propunem: concerte de muzica clasica, expozitii, discoteci, cine dansante, festivaluri, precum si alte proiecte initiate de membrii nostri.

Sediul social al asociatiei se afla in Hammesmith si Fulham iar majoritatea intrunirilor au loc în ambientul primitor al Cafenelei Smart Coffee din 309 North End Road ,W14 9NS, telefon 0845 638 1394 (cu metroul District pina la West Bromton). Click aici

Activitatile pe care le desfasuram in cadrul societatii “Romanca” sunt:
· Integrare sociala
· Ajutor comunitar
· Suport emotional
· Activitati de petrecere a timpului liber
· Dezvoltarea relatiilor in comunitate (networking)
· Proiecte cu si pentru tineret
· Voluntariat si dezvoltare personala
· Accesul rapid al romanilor la informatie
Alte proiecte propuse de membrii societatii
Aveti posibilitatea de a asculta despre Romanca Society aici

Pentru a va alatura societatii “Romanca”, va rugam sa completati formularul Membership Form si sa il trimiteti la ionela@talktalk.net

Advertisements
 
%d bloggers like this: